Terabyte blau

Tel: 902.876.218

Madrid, Barcelona, ​​Saragossa

Desenvolupament de noves oportunitats de reinserció laboral i social

La nostra Missió

La Fundació Blue Terabyte neix l'any 2011, amb l'objectiu principal d'incorporar a la cultura de la comunitat de l'ús de les tecnologies d'informàtica i comunicacions com a instrument per a la satisfacció pròpia.

formació

L'educació presència o on-line que treballem a plataforma multidisciplinar, ensenyem a reutilitzar informàtica de consum. L'alfabetització informàtica suposa sempre la llibertat de la persona.

Projectes

Cada dia creem nous projectes per millorar el medi ambient amb el Reutilització d'informàtica usada. Ensenyem a reparar i adequar informàtica per a una nova vida. En contra de l'obsolescència programada

Ofertes Centres Docents

Sempre tenim Ofertes a: Ordinadors, Impressores, Teclats, Ratolins, Monitors, Altaveus, portàtils, etc .. Relelna el formulari i en breu ens posarem en contacte.

Coneix el Pla Blue

A la Fundació Blue Terabyte reciclem equips informàtics amb la finalitat de poder reutilitzar els equips obsolets per al tercer món o col·lectius necessitats.

Tu Aula gratis

Recull en el teu centre docent la informàtics que ja no utilitzis o que no funcionen: Nosaltres te la canviarem per ordinadors per a la teva aula

Millorem la societat

A la Fundació Blue Terabyte volem que les persones s'impliquin i ajudem a les mateixes en el reciclatge de la informàtica de consum.

Ajuda'ns a canviar el canvi climàtic

El Cambio Climático es un cambio significativo y duradero de los patrones locales o globales del clima, las causas pueden ser naturales, como por ejemplo, variaciones en la energía que se recibe del Sol, erupciones volcánicas, circulación oceánica, procesos biológicos y otros, o puede ser causada por las actividades humanas, como por ejemplo, a través de la emisión de CO2 y otros gases que atrapan calor, o alteración del uso de grandes extensiones de suelos que causan, finalmente, un calentamiento global.

Sóc un element de contingut. Aquest concepte crea el pilar de les nostres 3R de serveis que ofereix Blue Terabyte.

reduir - Per reduir la producció d'objectes susceptibles de convertir-se en residus.
reutilitzar -Permeten el tornar a utilitzar un producte per donar-li una segona vida, amb el mateix ús i un altre diferent.
reciclar - El conjunt d'operacions de recollida i tractament de residus que permeten reintroduir-los en un cicle de vida.

Alguns components informàtics i tecnològics poden ser recuperats i reutilitzats, processem tot el material recollit, per recuperar aquells components o materials en els quals sigui possible fer-ho.
Creiem en una recollida de residus informàtics sostenible que tingui com a finalitat última el reciclatge d'aquests components i la seva reinserció en el mercat. Qualsevol altra opció suposaria un perill potencial de contaminació que a la llarga resultaria inassumible per al nostre planeta.

Tramites en línia

RREUSE

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació. ACCEPTAR

Avís de galetes
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!